Ons assortimentMenu

Voor elke gelegenheid de juiste wijn!

Wijnpakket

Wijnpakket

Kan jij ook geen keuze maken tussen de vele wijnen in het assortiment van AlleWijnen.nl? Of wil jij je gewoon eens laten verrassen en houd je zowel van een goed glas rode wijn als witte wijn? Dan is het Wijnpakket van AlleWijnen.nl echt iets voor jou! Elke maand vind je in onze webshop een nieuw Wijnpakket voor een scherpe prijs die we speciaal voor jou hebben samengesteld.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Het AlleWijnen.nl Wijnpakket is niet alleen leuk als je van goede wijn houdt en jij jezelf eens wilt laten verrassen, maar ook zeer geschikt om cadeau te geven aan een wijnliefhebber. Het pakket bevat enkel uitstekende wijnen die met zorg zijn uitgekozen. Je kan rekenen op een scherpe prijs en gratis verzending. Een fraaie AlleWijnen wijnopener krijg je er gratis bij! 

Wat kan je verwachten in het AlleWijnen.nl Wijnpakket?

Maandelijks selecteren wij 8 nieuwe wijnen voor jou die we aanbieden als een voordelig Wijnpakket. Wisselend bevat de wijnbox zowel heerlijke rode, witte als eventueel mousserende wijnen. Je profiteert gegarandeerd van veel voordeel, aangezien we de wijn in het pakket voor een extra scherpe prijs aanbieden. Vanzelfsprekend kan je er op rekenen dat de kwaliteit uitstekend is. Het pakket bevat wijnen van gerenommeerde wijnhuizen die je zeker niet bij elke slijterij zult vinden. VInd je het leuk om nieuwe smaken te ontdekken of zoek je een aantal goede wijnen waarvan je samen met je familie en vrienden kunt genieten? Dan is het Wijnpakket zeker een goede keuze.

Ons aanbod aan wijnen

Op AlleWijnen.nl vind je honderden heerlijke wijnen. Van een witte, rode, mousserende wijn tot een lekkere rosé, port of saké. In het pakket kan je wijnen terugvinden die afkomstig zijn uit de hele wereld! Naast de traditionele wijnlanden worden namelijk ook in landen als Bulgarije, Amerika en Zuid-Afrika topwijnen gemaakt. Zo leveren chateaus als Francis Ford Coppola uit de Verenigde Staten en het Hongaarse Miroglio verbluffend goede wijnen die zich onderscheiden van de massa. Uit ons breed gesorteerde assortiment bestaande uit deze en meer overheerlijke wijnen, selecteren wij mooie exemplaren die je terugvindt in het Wijnpakket! Benieuwd welke? Bekijk het pakket dan snel op onze website!

Wat zoek je?
Sluiten
Uit welk land?