Ons assortimentMenu

Voor elke gelegenheid de juiste wijn!

Wijnhuizen

Wijnhuizen van over de hele wereld!

Het assortiment van Allewijnen.nl is samengesteld vanuit passie voor lekkere wijn. Daarom vind je bij ons wijnen terug van de meest bijzondere en speciale wijnhuizen ter wereld. Wijhuizen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en karakteristieke wijnen produceren die met veel liefde en passie zijn gemaakt door de wijnmaker. En dat proef je terug! Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Spaanse wijnhuis Azul y Garanza Bodegas, het Italiaanse Moncaro en het Amerikaanse Francis Ford Coppola.

Azul y Garanza Bodegas

Aandacht voor biodiversiteit staat voorop bij Wijnhuis Azul y Garanza Bodegas in Spanje. Door het planten van fruitbomen en inheemse planten op en rondom de wijngaarden, creëren de wijnmakers van wijnhuis Azul y Garanza Bodegas een rijker ecosysteem. Zo zorgen ze ervoor dat de wijnen die gemaakt worden van de druiven die met veel aandacht zijn verbouwd, puur, rijk en van uitmuntende kwaliteit zijn. Ondanks het biologische en dus intensieve productieproces, is de prijs-kwaliteitverhouding van de wijnen uitstekend. Ontdek bijvoorbeeld de frisse en elegante witte Rioja wijn of de krachtige en volle Garnacha/Grenache/Syrah en Tempranillo wijn.

Moncaro

Grenzend aan mooie stranden en lieflijke dorpjes, worden de Moncaro wijnen gemaakt in de prachtige Marche streek. Ben jij op zoek naar heerlijke Italiaanse wijnen die passen bij ieder gerecht en bij uitstek bij de heerlijke Italiaanse keuken? Wijnen die op ieder moment gedronken kunnen worden om iets te vieren, of om gewoon heerlijk van te genieten? Dan zijn de prachtige wijnen van wijnhuis Moncaro echt iets voor jou!
In de bijzondere streek Marche worden de wijnen gemaakt die in elk opzicht typisch Italiaans zijn. Dat je om de heerlijke geuren en smaken van Italië te ontdekken niet hoeft af te reizen naar het zuiden, ervaar je bij het nemen van een slok van een van deze prachtwijnen. Wat te denken van de Verdicchio dei Castelli di Jesi? Deze heerlijke witte wijn die is gemaakt van de typisch Italiaanse Verdicchio druif, is verrassend fris van smaak. De unieke ligging van de wijngaarden, vol in de zon maar gekoeld door de zeewind, draagt hier in belangrijke mate aan bij. Naast de Verdicchio druif, omvat het assortiment van Moncaro wijnen van meer typisch Italiaanse druiven als de Sangiovese en Montepulciano. Een rode wijn die elegant en fris van smaak is.

Francis Ford Coppola

Op een unieke locatie, verscholen in de Californische Sanoma-vallei, vind je het wijngoed van de beroemde Amerikaanse filmmaker Francis Ford Coppola. Zijn estate in de vorm van een exclusief resort verschilt van veel andere wijnhuizen vanwege de imposante uitstraling met een bioscoop en een prachtig zwembad, maar is in de eerste plaats vooral heel bijzonder vanwege de schitterende wijnen die er worden gemaakt. Ze zijn onder te verdelen in verschillende wijncollecties: van toegankelijke smakelijke wijnen tot de meest verfijnde en volmaakte wijnen die je ooit geproefd hebt.
De Rosso & Bianco collectie biedt om te beginnen heerlijke eenvoudige wijnen waar je volop van kunt genieten.
Een mooie wijn met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is te vinden in de Diamond Collection. Gemaakt van druiven die afkomstig zijn uit heel Californië, zowel van wijngaarden gelegen aan de kust als meer landinwaarts.
Met een wijn uit de Director’s Cut serie weet je zeker dat je een unieke fles in handen hebt. De Director’s Cut wijn zijn daardoor in alle opzichten authentiek en weerspiegelen de visie van de wijnmaker.
Als eerbetoon aan Maria, de grootmoeder van Francis Ford Coppola heeft hij deze wijn Votre Sante genoemd. Laat je verleiden door de heerlijke smaken van de witte Chardonay of het fraaie aroma van aardbeien, kersen, pruimen, vanille en rozenbladeren van de Pinot Noir!

Wijnhuis Philipponnat

Liefhebbers van bubbels kunnen hun hart ophalen aan de heerlijke wijnen van wijnhuis Philipponnat in Frankrijk. Het is geen onbekende naam in Champagne, het maken van wijn is voor de familie namelijk al een eeuwenlange traditie. In de 18e eeuw werden de ondergrondse kelders aangelegd waar de Philipponnat aoc Non Dose Brut Royal Reserve minimaal drie jaar lang wordt gerijpt voor het ontwikkelen van haar superbe smaak en aroma. Naast diverse soorten champagne, bevat ons assortiment ook een heerlijke rosé champagne van wijnhuis Philipponat. Heerlijk sappig en vol met wit fruit.

Wijnen van meer prachtige wijnhuizen uit onder andere ook Portugal, Zuid-Afrika en Chili vind je op Allewijnen.nl! Heb je vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

Wat zoek je?
Sluiten
Uit welk land?