Ons assortimentMenu

Voor elke gelegenheid de juiste wijn!

Spiegelau Wijnglazen

Spiegelau Wijnglazen

Bij het drinken van wijn draait het niet alleen om de smaak ervan. Het kunnen genieten van de aroma’s die de wijn bij zicht draagt is minstens net zo belangrijk. Spiegelau wijnglazen zijn hier speciaal voor ontworpen en zorgen ervoor dat je de wijn optimaal kunt beleven.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Welke Spiegelau wijnglazen zijn geschikt voor welke wijn

Net zoals er vele variaties zijn in wijnsoorten voor verschillende gelegenheden, is ook de keuze voor de glazen waarin het geschonken dient te worden zeer riant. Voor veel wijnen is er een specifieke vorm glas waarin deze het best tot zijn recht komt. De ene wijn heeft nou eenmaal meer zuurstof nodig dan de andere om goed tot zijn recht te komen waardoor de hals van dit wijnglas ook wijder dient te zijn. Ook de grootte van het glas draagt bij aan de mate waarin de aroma’s van de wijn verloren gaan. Een klein wijnglas is beter in het behouden van de aroma’s van de wijn dan grotere varianten. Tot slot speelt de afstand van de neus tot aan de wijn een rol in het goed tot je kunnen nemen van de aroma’s van de wijn.

Maak uw set Spiegelau wijnglazen compleet met een karaf

U wilt uw gezelschap nog niet verklappen welke wijn ze in geschonken hebben gekregen? Of vindt u dat de fles waarin de wijn geleverd wordt afbreuk doet aan de tafelpresentatie? Dan kan het gebruik maken van een karaf een uitkomst voor u bieden! Door de wijn in een karaf te schenken bijpassend bij uw glazen set behoudt u een chique presentatie die een goede wijn verdient.

Spiegelau wijnglazen niet enkel en alleen voor wijn

Wanneer er meerdere wijnsoorten gedronken gaat worden zoals bijvoorbeeld bij een proeverij mag een glas water om de smaakt te neutraliseren eigenlijk niet ontbreken. Dit glas mag natuurlijk geen afbreuk doen aan de mooie Spiegelau wijnglazen op tafel. Sla deze dan ook vooral niet over in uw zoektocht naar de ideale Spiegelau wijnglazen.
Wat zoek je?
Sluiten
Uit welk land?